წარმოება

1. ლაბორატორიული ანალიზი
წარმოების თითოეულ ეტაპზე არსებული პროდუქციის ლაბორატორიული ანალიზი
2. ხარისხის კონტროლი
პასტერიზაციისა და ჰომოგენიზაციის ხარისხის უწყვეტი კონტროლი
3. ჰიგიენის კონტროლი
წარმოებაში პროცესების მიმდინარეობისას ჰიგიენის კონტროლი და დაცვა
4. მანქანა-დანადგარების კონტროლი
გეგმიური შემოწმება მანქანა-დანადგარების გამართულობისა და ჰიგიენის უწყვეტი კონტროლი
5. ტემპერატურის კონტროლი
მაცივრიანი საწყობების ტემპერატურული რეჟიმის უწყვეტი კონტროლი
6. მზა პროდუქტის შენახვა
წარმოების შემდეგ დამზადებული პროდუქტის შენახვის პირობების უმკაცრესი დაცვა და კონტროლი